Tekemistä

Piirin ainutlaatuinen alue tarjoaa ympäri vuoden monenlaista tekemistä ja virkistäviä elämyksiä kaupunkilaisille ja matkailijoille, niin yksittäisille kävijöille kuin ryhmille. Tutustu Piirin toimijoiden palvelutarjontaan sekä Piirin alueen tapahtumiin. Tervetuloa Piirille!

Teatteri Hysteria

Seinäjoen Piirin alueella toimiva vapaan kentän ammattiteatteri Teatteri Hysteria tarjoaa monipuolista kulttuuria Improaallon huumoriesityksistä aina ajankohtaisiin näytelmiin.

Hysteria tuottaa palveluita työhyvinvointipäiviin sekä koulutuksiin. Hysteriasta voit vuokrata tilat myös yksityistilaisuuksiin tai tapahtumiin ohjelmistopalveluilla tai ilman.

Esitykset

Sairaalamuseo

Seinäjoen Törnävällä vanhan mielisairaalan alueen keskellä sijaitsee vanha sairaalarakennus, joka on nykyisin Sairaalamuseo. Museorakennuksessa esitellään eteläpohjalaisen terveydenhuollon vaiheita ja eri osa-alueita psykiatriasta somatiikkaan sekä Härmän sairaalan toimintaa.

Sairaalamuseon kokoelmiin kuuluu noin 15 000 esineen ja 5000 - 6000 niteen kirjaston lisäksi tuhansia valokuvia ja arkistoaineistoja.

Aukioloajat

Ravintola Verstas

Ravintola Verstas palvelee arkipäivisin lounasravintolana. Kesällä käytössä on ravintolasalin lisäksi aurinkoinen kesäterassi, jossa on tarjolla iltaisin maukas kesämenu. Talvikaudella ravintola toimii lounaan lisäksi Teatteri Hysterian väliaika- ja illallisravintolana.

Verkkosivut

Piirin opastetut kierrokset

Seinäjoen Oppaat järjestävät Piirin historiallisella sairaala-alueella opastettuja kierroksia.

Lisätietoja
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram