piiri-linnut
sade

TILOJA KEHOLLE JA MIELELLE

Piirillä on tilaa ajatuksille, innovaatioille, inspiraatiolle, ihmisille ja elämyksille.

sade

AVOIMENA MAHDOLLISUUKSILLE

Piirin toimitilat ovat monipuolisesti muokattavissa vuokralaisten toiveita vastaaviksi. Luodaan yhdessä tila menestykselle.

Hallintola (TH -rakennus)

Seuralantie 5 – Seinäjoki

 

Vuonna 1950 rakennettu kolmikerroksinen toimistotalo, joka on peruskorjattu 2019.

Aikaisemmin sairaanhoitopiirin hallintokeskuksena toiminut rakennus on uudistettu historiaa kunnioittaen korkealuokkaiseksi toimistotaloksi.

Hallintolasta löytyy toimistotiloja pienille ja suurille toimijoille. Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele vapaita tiloja.

Elma Group

Crystal Dream Lashes Oy

J. Vierikko tmi

Fysioterapeutti Tapio Vierula

Alma Media

Hieronnanpaikka Soininen

Tella Oy


Verstas

Seuralantie 25, Seinäjoki

Vuonna 1929 rakennettu rakennus, jossa on toiminut aikaisemmin alueen pesula ja verstas, on muotoutunut alueen taiteen ja hyvinvoinnin keskukseksi.


Glow Dance

Glow Dance on yhden ihmisen unelmasta ja intohimosta syntynyt viihde- ja kulttuuripalveluita tuottava yritys joka sittemmin on laajentanut toimintaansa esittävän taiteen kouluksi.


Teatteri Hysteria

Teatteri- taide- ja tapahtumatila Hysteria tarjoaa monipuolista kulttuuria Improaallon huumoriesityksistä aina ajankohtaisiin näytelmiin. Hysteria tuottaa palveluita työhynvointipäiviin sekä koulutuksiin. Hysteriasta voit vuokrata tilat myös yksityistilaisuuksiin tai tapahtumiin ohjelmistopalveluilla tai ilman.


Lempikakku

Lempikakku on Piirillä toimiva tilausleipomo, joka tarjoaa uniikit kakut ja macaronleivokset sinulle tärkeisiin juhliin.

Perheenkasvu

Kokenut ammattilainen rinnalla kulkijaksi perheenne vauva- ja taaperoaikaan, aina raskauden suunnittelusta ja raskausajasta lähtien.

Luovuuden Lakeus

Unelmavaljasto Seinäjoella, idylisellä Piirin alueella. Meiltä voit tilata räätälöidyt ja kohdennetut asiantuntijapalvelut Sinun, työyhteisösi ja yrityksesi hyvinvoinnin edistämiseksi.

 

 

Äitiysfysioterapeutti Maija Julmala

Tarjoaa äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiapalveluita Piirillä.

 

 

Tähtituuli

Tähtituuli tarjoaa palveluita astrologian, energiahoitojen, tarot-tulkintojen, regressio ohjauksen, intuitiivisen maalamisen ja erilaisten henkisyyteen liittyvien kurssien ja iltojen parissa.

KehoSi Tunne

KehoSi Tunne tuottaa terapia ja hyvinvointialan palveluita. Yrityksen toiminnassa yhdistyy laaja-alainen osaaminen sekä aina yksilöllinen palvelu kunkin asiakkaan kohdalla.

Go-Rento

Go-Rento, pala luontoa! Käsityönä valmistuu mm. palashampoota ja -saippuaa luonnon kasveja hyödyntäen. Mymälästä löydät erikoiskahvit, teet, luonnon kosmetiikka sekä meidän omat Go-Rento tuotteet. Järjestämme myös koulutuksia ja räätälöityjä palveluja ryhmille.

 

Piirin Ateljé

Björkenheimin puistotie 6 – Seinäjoki

 


Sairaalamuseo

Björkenheimin puistotie 2 – Seinäjoki

 

Sairaalamuseossa pääset tutustumaan alueen sekä sairaanhoidon historiaan. Sairaalamuseon kokoelmiin kuuluu noin 15 000 esineen ja vajaan 4700 niteen kirjaston lisäksi tuhansia valokuvia ja arkistoaineistoja.

Sairaalamuseon ylläpitäjänä toimii Etelä-Pohjanmaan terveydenhuollon perinneyhdistys

 


Piirin kirkko

Tila valmistui siunauskappeliksi 1950 ja vihittiin kirkoksi 1964.

Kirkossa pidetään lyhyt messu joka sunnuntai klo 10. Kirkossa on kirkkotila, jossa on urut ja noin 80 istumapaikkaa.

 

TP -rakennus – Jussila

 

Jussilassa toimii Seinäjoen Maila-Jussien toimisto sekä lyöntihalli

 

TN -rakennus

 


TA -rakennus

Tulossa


TB -rakennus

Tulossa


TC -rakennus

Tulossa


TE -rakennus

Tulossa

 


TM -rakennus

Tulossa


TP -rakennus

Tulossa