Hankkeet

Piiri Yhteinen Ympäristömme -Hanke

Kaksivuotinen Piiri yhteinen ympäristömme -hanke keskittyy kehittämään alueen ympäristöystävällisyyttä ja kannustamaan toimijoita kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan. Hankkeen tavoitteena on luoda työpajoja, luentoja ja koulutuksia, joissa jaetaan tietoa ja kehitetään ympäristöystävällisiä toimintamalleja. 

Hankkeen tapahtumat pohjautuvat ympäristöystävälliseen teemaan, jonka myötä kannustetaan myös ympäröivän maakunnan väkeä osallistumaan kestävämpään elämäntapaan. Tavoitteena on luoda Piiristä kaupunginosamalli, jossa ympäröivä luonto, kestävä kehitys ja ekologisuus on otettu osaksi jokapäiväisiä toimintoja.

Hankkeen yhteyshenkilö

Juulia Mäkilaine

juulia@hysteria.fi
044 3573 115

MENNEET HANKKEET

Piirin avoimet portit ja Piirin yhteisö

Piirin avoimet portit - sekä Piirin yhteisö -hankkeissa tavoitteena oli avata symbolisesti Piirin portit kaupungin ja maakunnan asukkaiden vapaa-ajan käyttöön. Ensimmäisessä hankkeessa luotiin Piirin alueesta hyvinvoinnin ja vapaa-ajan keskusta. 

Piirin yhteisö -hankkeessa puolestaan alueen toimijoiden yhteisöllisyyttä kehitettiin ja aluetta muotoiltiin matkailukohteen suuntaan.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram