Tapahtumatilat

Piirin ainutlaatuinen ja kaunis ympäristö tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten yritystapahtumien ja yksityisjuhlien järjestämiselle. Tutustu kokous- ja juhlatiloihimme ja ota meihin yhteyttä!

SEURALA

Piirin portilla sijaitseva historiallinen Seurala-rakennus on toiminut alueen tunnelmallisena ja arvokkaana juhla- ja tapahtumatilana jo vuosikymmenien ajan. Rakennuksessa on suuri juhlasali esiintymislavoineen sekä mm. aula, kahvio ja keittiötilat. 

Seuralaa ympäröi Piirin upea puutarha-alue. Tilat soveltuvat hyvin häihin ja muihin juhlatilaisuuksiin, tapahtumiin, kokouksiin ja seminaareihin jopa 120 henkilölle.

LISÄTIEDOT JA VUOKRAUS:

SARI KUJANPÄÄ

sari.kujanpaa@piirille.fi
040 587 0830

KOKOUS- JA SAUNATILA TIKANPESÄ

Aivan Piirin sydämessä, koivukujan päässä sijaitsee Tikanpesän avarat kokous- ja saunatilat. Tiloissa on suuri kokous-/juhlatila sekä 15 hengen sauna, suihkutilat ja pukuhuone. Tilat sijaitsevat 1923 valmistuneessa Piirin vanhimman rakennuksen pohjakerroksessa. 

Kokoustiloista avautuu näkymä Piirin puutarhaan. Tilat soveltuvat hyvin kokoustamiseen, tyky-päiviin, saunailtoihin, polttareihin, pikkujouluihin tai muihin juhlatilaisuuksiin.

LISÄTIEDOT JA VUOKRAUS:

SARI KUJANPÄÄ

sari.kujanpaa@piirille.fi
040 587 0830

KESÄLAVA

Piirin puutarhan Kesälava tarjoaa puitteet erilaisia näytelmiä, konsertteja ja tapahtumia varten. Kesälava sijaitsee Huhtalantien varrella Piirin puutarha-alueen reunassa. 

Lavan edessä avautuu laaja nurmikkoalue. Kesälavan yhteyteen on mahdollista vuokrata Piiriltä myös teltat ja katsomopenkit. Kesälava on sähköistetty.

LISÄTIEDOT JA VUOKRAUS:

SARI KUJANPÄÄ

sari.kujanpaa@piirille.fi
040 587 0830

LISÄTIETOJA TAPAHTUMATILOJEN VUOKRAAJALLE:

Piirin alueella on paljon erilaista elämys- ja aktiviteettitarjontaa, joita voit yhdistää kokoukseen tai juhlaan. Tutustuthan Piirin aktiviteettitarjontaan.

Piirin kokous- ja juhlatiloihin voit ottaa catering-palvelun mistä tahansa, mutta suosittelemme Piirin alueella toimivaa Ravintola Verstasta. Seuralaan ja Tikanpesään voit tuoda omat juomat.

Alueella on mahdollista majoittautua tunnelmallisessa Hostel Björkenheimissä.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram