Valon Piiri

02.11.2024
klo 
12:00
-
20:00

VALON PIIRI

LA 2.11.24 KLO 12-20

Koko perheen valotapahtuma Piirillä.
Tapahtuma on maksuton.

TN-RAKENNUKSEN VALOTAPAHTUMA, 2. KERROS
Tervetuloa kanssamme viettämään tunnelmallista pyhäinpäivän viikonloppua Piirille. Marraskuisen viikonlopun aikana herätämme Piirin TN-rakennuksen eloon valolla ja toivolla, Piirin historiaa kunnioittaen. Piirin toimijat ovat rakentaneet TN-rakennuksen kakkoskerroksen eri huoneisiin tunnelmallisia huoneita, joissa voi ihastella, tutkia ja seikkailla erilaisissa tunnelmissa. Valaistettu kierros on suunniteltu koko perheelle ja sieltä löytyy ihasteltavaa niin perheen pienimmille kuin aikuisillekin. TN-rakennuksessa palvelee myös Steiner-koulun kahvila. Huom! Rakennus ei ole esteetön. Alhaalla on tilaa jättää lastenvaunut alakertaan ja portaita pitkin pääsee 2. kerrokseen.

TN-rakennus eli keittiörakennus on ensimmäistä kertaa avoinna yleisölle. TN-rakennuksen kolmannessa kerroksessa voit käydä katsomassa toimistotiloja yrityksellesi tai yhteisöllesi.

TN-rakennuksen valotapahtumassa mukana: LoonaKeramik, Teatteri Hysteria, Piirin lapset, Piirin perinneyhdistys, Steiner-koulu, Steiner-päiväkoti Pajulintu, Pistetehdas, EiLi, Piirin hyvinvointitoimijoiden verkosto, Pajkka, Seinäjoen seurakunta ja monia muita.

Sairaalamuseo on valaistu tapahtuman kunniaksi.

MUISTOJEN POLKU, TN-RAKENNUKSEN EDESSÄ OLEVA POLKU

Osallistu kanssamme muistojen polun toteuttamiseen. Tule mukaan sytyttämään kynttilä rakkaan ihmisen muistolle. Valaistaan yhdessä viikonloppuna Piirin TN-rakennuksen polku rakkaiden ihmisten muistojen poluksi. Ota mukaan oma kynttilä, jonka voit jättää Piirin muistojen polulle.

Vietetään yhdessä kaunis ja tunnelmallinen pyhäinpäivän viikonloppu Piirillä.

Lisätietoja: piirille.fi

TN-Rakennus, Piirintie 1, 60220 Seinäjoki.

Tapahtuma on osa Piirin perinneyhdistyksen ylläpitämää Piiri yhteinen ympäristömme -hanketta, joka on saanut rahoituksen maaseuturahasto Liiveriltä.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram