Piirin joulunavaus

03.12.2023
klo 
12:00
-
17:00

Koko perheen tapahtuma täynnä joulun tunnelmaa. Tule mukaan Piirille joulurauhanjulistukseen ja ottamaan kaupungin joulutervehdys vastaan. Joulutervehdyksen meille Seinäjoen kaupungilta tuo kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pasi Kivisaari.

Päivän aikana voi seikkailla tonttupolulla, tehdä löytöjä myyjäisistä, lounastaa ravintolassa sekä tutustua Piirin toimijoihin eri rakennuksissa. Tapahtuman päättää koko perheen perinteinen lyhtykulkue, joka alkaa Seuralasta ja päättyy kirkonkellojen soittoon Piirin kirkolle. Lämpimästi tervetuloa!

 

KLO 12 JOULUNAVAUS JA JOULURAUHAN JULISTUS
Joulurauhan julistaa Keijo Karhu Piirin keskimmäisen, TB-rakennuksen, parvekkeelta. Seinäjoen kaupunki tuo joulutervehdyksen kaupunkilaisille.

 

KLO 12-18 PIIRIN JOULUPUODIN AVAJAISET SEURALASSA

KLO 12-17 PIIRIN KIRKKO AVOINNA
Piirin kirkossa klo 13 messu. Kirkon ympärillä myös jouluinen toimintapiste.

 

KLO 12-16 KOKO PERHEEN TONTTUPOLKU
Pohjanmaan liikunta ja urheilu järjestävät Piirin toimijoiden kanssa koko perheen tonttupolun tapahtumapäivänä klo 12-16.Tonttupolku on maksuton ja sisältää Piirin alueella eri pisteitä ja tehtäviä.

 

KLO 12-16 STEINER-KOULUN JOULU
Steiner-koulun joulumyyjäisissä runsaasti ohjelmaa koko perheelle! Myyntipöytiä, joulupuurokahvio, arvontaa, ongintaa, askartelua, kasvomaalausta, maalausta sekä Tonttumuorin tarinatupa. Lisäksi oppilastyönäyttely ja miniluentoja pedagogiikastamme. Tervetuloa! Steiner-koulun kuoro myös kiertää Piirin alueella.

 

KLO 12-17 MLL:N JA SPR:N HYVÄ JOULUMIELI -KERÄYS
Tervetuloa antamaan hyvää joulumieltä. Sijaitsemme TB-rakennuksen lähettyvillä.

 

KLO 12-16 SAIRAALAMUSEO AVOINNA
Tervetuloa tutustumaan Piirin alueen ja sairaanhoidon historiaan.

 

KLO 12-16 RAVINTOLA VERSTAAN JOULULOUNAS
Joululounas tapahtumapäivänä klo 12-16 sekä kahvila avoinna klo 17 asti.

 

KLO 12-17 TEATTERI HYSTERIAN LIPUNMYYNTI JA NÄYTTELY AVOINNA
Tervetuloa joululahjaostoksille Teatteri Hysterian lippukassalle ja tutustumaan Teatteri Hysterian tiloissa olevaan Minna Salosen Bats and Butterflies -taidenäyttelyyn.

 

PARTURI-KAMPAANO MARJUT Y-I AVOINNA TB-TALON KELLARISSA
Parturi-kampaamo avoinna, tuotemyyntiä ja arvontaa. Tervetuloa tutustumaan.

 

KLO 12-17 ATELJE-RAKENNUS AVOINNA
Zero Waste Auntie Miieli®️ on auki Ateljéssa Piirin joulunavauksessa su 3.12. klo 12 - 17. Myynnissä käsityönä yksilöllisesti valmistettuja vastuullisia ja kierrätystä hyödyntäviä joululahjoja.

Ateljee-talon 2. kerroksen aurinkohuoneessa pääset kuuntelemaan äänimaljojen jouluisia sointuja tasatunnein kello 13, 14 ja 15. Voit istahtaa ja rentoutua hetken nauttien äänien harmoniasta. Tilaisuudesta vastaa Kevätjoki Art. Tilaisuus on maksuton ja sopii kaikille.

Odysseya avoinna. Tervetuloa korupajaan mukaan Atelje-rakennukseen.

Vaatelainaamo Tantussa vietetään pikkujoulua klo 12-16. Ihanien kotimaisten vaatteiden ja korujen lisäksi tapahtumassa saa meikki- ja värivinkkejä Sari Mendeziltä. Hän tuo Tanttuun myyntiin huulipunia ja itse kehittämiänsä Naku Lashes -irtoripsiä. Täydennä juhlalookisi näillä helposti! Sari on paikalla koko tapahtuman ajan klo 12-16.

 

KLO 12-17 TA-RAKENNUS AVOINNA
Reserviläisnaisilla TA-talossa myyntipiste ja arvontaa.

Elena Mikkilä Photography - TA-talossa 0-kerroksessa joulukorttikuvaukset lapsille ja lemmikeille ajanvarauksella www.elenamikkila.com

Pajkka avoinna TA-rakennuksessa klo 12-17. Tervetuloa tutustamaan uniikkiin juhla- ja kokoustila Pajkkaan. Pajkassa myös ART La Himas / Laura Tuominiemi taidetta esillä sekä korvakoruja myynnissä.

HR-Living maahantuojan varastomyynti klo 12–17. TA-talon 3.krs.

Iso valikoima ekologisia kodin, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin tuotteita pukinkonttiin!

Osteopaatti Linda Alaviitalalla avoimet ovet, lahjakorttiarvontaa ja pientä purtavaa TA-talossa, 2. kerros, huone 2020.

Osteopaatti Juulia Timlinillä avoimet ovet klo 12-15. Tule tutustumaan työhuoneeseeni ja osteopatiaan. Tarjolla pieniä herkkuja, piirustustehtävä lapsille sekä lahjakorttiarvontaa.

Paratiisi keittiöllä avoimet ovet. Uusi kalusteidenmyynti on avannut ovensa TA-talossa, tervetuloa tutustumaan TA-talon toimitiloihimme.

 

KLO 16.30 LYHTYKULKUE, LÄHTÖ SEURALAN EDESTÄ
Ota mukaan oma lyhty ja tule kanssamme Piirin perinteiseen lyhtykulkueeseen. Lyhtykulkue aloittaa Seuralasta klo 16.30 ja kulkee Piirin läpi Piirin kirkolle, jossa laulamme yhdessä joululaulun ja soitamme kirkon kelloja lähestyvän joulun kunniaksi.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram